Spitstechnologie bij Daikin – Nieuwigheden 2017

Daikin komt in 2017 met een hele reeks innovaties voor de dag die technologie, comfort en gebruiksgemak combineren. 

  • Daikin Altherma 3 is reeds beschikbaar. Het betreft de nieuwste versie van de bekende  luchtwater-warmtepomp die Bluevolution technologie en online bediening combineert voor een maximaal comfort.
  • Binnenkort brengt het merk ook de eerste volledige reeks kleine, snelle en eenvoudige gascondensatieketels uit. Deze nieuwe reeks van drie boilers biedt huiseigenaars vanaf deze zomer een compacte, efficiënte oplossing voor verwarming en warm water op basis van gas en zonne-energie.
  • Vanaf deze zomer kunnen gebruikers hun verwarming en productie van sanitair warm water via de Online Controller vanop afstand bedienen, plannen en opvolgen. De nieuwe gateway geeft huiseigenaren meer controle over hun verwarming voor een optimaal comfort en energieverbruik.
  • In dezelfde periode lanceert Daikin de nieuwe Daikin Altherma hybride warmtepomp die op een Bluevolution buitenunit kan worden aangesloten. Het nieuwe systeem stelt huiseigenaars in staat om zowel 's winters als 's zomers te verwarmen en te koelen met één buitenunit.
  • Ten slotte dient te worden aangestipt dat de geothermische warmtepomp Daikin Altherma de HP Keymark-certificering heeft gehaald. Dit is de eerste stap op weg naar een volledige HP Keymark-certificering voor het hele assortiment van Daikin Altherma producten. 

Meer informatie en beeldmateriaal is terug te vinden op de perswebsite van Daikin: daikinpress.media.twocents.be.

Contacteer ons
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre