Spitstechnologie bij Daikin – Nieuwigheden 2017

Woensdag 17 mei 2017 — Daikin komt in 2017 met een hele reeks innovaties voor de dag die technologie, comfort en gebruiksgemak combineren. 

  • Daikin Altherma 3 is reeds beschikbaar. Het betreft de nieuwste versie van de bekende  luchtwater-warmtepomp die Bluevolution technologie en online bediening combineert voor een maximaal comfort.
  • Binnenkort brengt het merk ook de eerste volledige reeks kleine, snelle en eenvoudige gascondensatieketels uit. Deze nieuwe reeks van drie boilers biedt huiseigenaars vanaf deze zomer een compacte, efficiënte oplossing voor verwarming en warm water op basis van gas en zonne-energie.
  • Vanaf deze zomer kunnen gebruikers hun verwarming en productie van sanitair warm water via de Online Controller vanop afstand bedienen, plannen en opvolgen. De nieuwe gateway geeft huiseigenaren meer controle over hun verwarming voor een optimaal comfort en energieverbruik.
  • In dezelfde periode lanceert Daikin de nieuwe Daikin Altherma hybride warmtepomp die op een Bluevolution buitenunit kan worden aangesloten. Het nieuwe systeem stelt huiseigenaars in staat om zowel 's winters als 's zomers te verwarmen en te koelen met één buitenunit.
  • Ten slotte dient te worden aangestipt dat de geothermische warmtepomp Daikin Altherma de HP Keymark-certificering heeft gehaald. Dit is de eerste stap op weg naar een volledige HP Keymark-certificering voor het hele assortiment van Daikin Altherma producten. 

Meer informatie en beeldmateriaal is terug te vinden op de perswebsite van Daikin: daikinpress.media.twocents.be.

D2CND Wall mounted gas condensing boiler
Daikin Altherma 3 ECH2O
Daikin Altherma 3 integrated
Daikin Altherma hybrid heat pump + multi
Daikin Online Controller
Daikin Online Controller
HP Keymark