Daikin nieuwigheden voorjaar 2021

Daikin nieuwigheden voorjaar 2021

Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin in het voorjaar zijn nieuwigheden voor. De belangrijkste innovaties zijn het nieuwe Daikin Perfera vloer- en wandmodel en de komst van twee efficiënte luchtreinigers. Verder wordt ook de nodige aandacht besteed aan de bewezen doeltreffendheid van de gepattendeerde Streamertechnologie, de opening van het eerste en unieke Daikin Experience Center te Gent en de realisatie van de eerste showroom in Wavre. 

Daikin Perfera vloer- en wandmodel voor maximaal comfort 

Daikin stelt trots de nieuwste toevoeging binnen het Daikin Perfera-lucht/lucht warmtepompgamma voor. Het Perfera-gamma, dat bekend staat om zijn uitstekende rendementen, krijgt er een vloermodel bij. Het Perfera vloermodel, met koelmiddel R-32, is een geheel nieuw, stijlvol model voor een optimale luchtkwaliteit en een maximaal comfort, dankzij de gloednieuwe en unieke verwarmingsfuncties waarover het beschikt.

Maar ook het bestaande Perfera wandmodel krijgt een upgrade. In beide units komen duurzame technologie en design samen voor een optimaal binnenklimaat en wooncomfort en dit met de beste rendementen op de markt. 

Lees verder 

Nieuwe Daikin luchtreinigers voor optimale binnenlucht 

Daikin brengt twee nieuwe luchtreinigers op de markt, de Daikin MCK55W en de Daikin MC55W. Kwalitatieve en betrouwbare luchtreinigers voor zuivere lucht, optimaal binnencomfort en een gezondere omgeving. 

Lees verder 

De streamertechnologie van Daikin inactiveert meer dan 99,9 % van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) 

Een recente studie, uitgevoerd door Daikin Industries Ltd in samenwerking met de Universiteit van Tokio en een onderzoeksgroep van de Okayama Wetenschapsuniversiteit, bevestigt de doeltreffendheid van Daikins gepatenteerde streamertechnologie, die meer dan 99,9 % van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) met succes heeft geïnactiveerd nadat het 3 uur lang werd bestraald. 

Lees verder 

De producten van Daikin zijn te ontdekken in hun gloednieuwe Daikin Experience Center in Gent of in hun showroom in Wavre. 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre