Nieuwe Daikin luchtreinigers voor zuivere binnenlucht

Nieuwe Daikin luchtreinigers voor zuivere binnenlucht

Luchtzuivering- en bevochtiging voor optimale woon- en werkomgeving

Daikin brengt twee nieuwe luchtreinigers op de markt, de Daikin MCK55W en de Daikin MC55W. Kwalitatieve en betrouwbare luchtreinigers voor zuivere lucht, optimaal binnencomfort en een gezondere omgeving.

In de lucht die we inademen bevinden zich vele stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen en tabaksrook, die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Het is daarom belangrijk om de lucht in de woning efficiënt te zuiveren. Een kwalitatieve en betrouwbare luchtreiniger die over een HEPA-filter en ionisator beschikt zorgt voor het beste resultaat. Stof, pollen, allergenen en geurtjes worden uit de binnenlucht gefilterd en onschadelijk gemaakt.

Zuivere lucht dankzij luchtreiniging 

De nieuwste Daikin luchtreinigers, de MCK55W en MC55W beschikken over de meest geavanceerde technologieën op het vlak van luchtreiniging en bevochtiging. Zo zorgen de plasma-ion technologie en de Flash Streamer technologie voor een maximale neutralisatie van onaangename geuren, schimmels, bacteriën, allergenen en gevaarlijke chemische stoffen en dit aan een afbrekend vermogen vergelijkbaar met een thermische energie van ongeveer 100.000°C.

Verder beschikken de toestellen over een hoog rendement HEPA-filter die 99% van alle fijne stofdeeltjes (tussen 0,1 μm en 2,5 μm) verwijdert én die bovendien niet verstopt raakt.

En interessant om hooikoortsklachten te bestrijden: de toestellen beschikken over een Pollenstand die pollen vangt voor deze de grond bereiken.

Energiezuinige modellen 

De luchtreinigers zijn niet enkel zeer efficiënt, ze zijn ook uiterst energiezuinig. Dit dankzij de speciale sensors die het verontreinigingsniveau van de lucht detecteren en het systeem desgewenst inschakelen, maar ook dankzij de timers waarmee een automatische luchtzuivering kan worden gepland.  

Luchtbevochtiging voor ultiem comfort 

Naast onzuivere lucht, kan ook te droge lucht een probleem zijn, en dan vooral in de winter. De juiste vochtigheidsgraad is, naast zuivere lucht, dan ook onmisbaar voor een optimaal binnencomfort. De Daikin MCK55W luchtreiniger hydrateert daarom ook de lucht in de woning en verlicht de nadelige invloed van droge lucht.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp  

Met de gebruiksvriendelijke maar uiterst gesofisticeerde bedieningselementen heeft de gebruiker volledige controle over het toestel en schakelt snel over naar de Turbostand voor een extra krachtige en snelle reiniging, past de werkingstijden, kiest voor een hogere of lagere vochtigheidsgraad,…

Met hun stijlvolle design passen de units in elk interieur. Dankzij de compacte afmetingen en hun licht gewicht plaatst men ze waar nodig. Bovendien hebben ze een zeer krachtige zuigkracht maar ook een fluisterstille werking, wat de units uitermate geschikt maken voor slaapkamers en home offices. 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents

 

 

Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre