Daikin op Install Day: focus op lucht/lucht warmtepompen

Daikin op Install Day: focus op lucht/lucht warmtepompen

Lucht/lucht warmtepompen zitten enorm in de lift. Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten worden ze ingezet voor de verwarmings- en koelingsbehoeftes. Lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen, brengen de kamers snel op temperatuur en zijn ideaal om oude elektrische systemen te vervangen. Dankzij het uitgebreide gamma, is er voor elk interieur wel een geschikte Daikin units. En met hun energierendementscores van A+++,het hoogst mogelijke energierendement op de markt, voldoen zij aan alle vereisten voor passiefwoningen.

Daikin Perfera vloer- en wandmodel voor maximaal comfort 

Daikin stelt trots de nieuwste toevoeging binnen het Daikin Perfera-lucht/lucht warmtepompgamma voor. Het Perfera-gamma, dat bekend staat om zijn uitstekende rendementen, krijgt er een vloermodel bij. Het Perfera vloermodel, met koelmiddel R-32, is een geheel nieuw, stijlvol model voor een optimale luchtkwaliteit en een maximaal comfort, dankzij de gloednieuwe en unieke verwarmingsfuncties waarover het beschikt.

Maar ook het bestaande Perfera wandmodel krijgt een upgrade. In beide units komen duurzame technologie en design samen voor een optimaal binnenklimaat en wooncomfort en dit met de beste rendementen op de markt. 

Lees verder

Daikin Emura: de totale klimaatoplossing

De Daikin Emura toont aan dat intelligent design ook aantrekkelijk kan zijn en garant kan staan voor een hoog energierendement in klimaatregeling. Het systeem zorgt voor een optimaal binnenklimaat en is de ideale oplossing voor architecten, ingenieurs en huiseigenaren. Het toestel combineert koeling, verwarming én luchtzuivering en dat met seizoensrendementwaarden tot A+++.

Lees verder

Daikin Stylish: designwandmodellen

Stylish is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie.
​De Stylish warmtepompen spelen in op de hedendaagse interieurs met hun afgelijnde ontwerp en moderne kleurtoetsen, wit, zilver, zwart en houtkleur.

Lees verder

Bezoek Daikin (stand 72) op Install Day op vrijdag 19 november van 9 tot 19 uur in Brussels Kart Expo.

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre