Daikin Emura wamptepomp: design op zijn best

Daikin Emura wamptepomp: design op zijn best

Ontworpen in Europa voor Europa

De Daikin Emura is het resultaat van jarenlang onderzoek naar hoogkwalitatieve klimaatregelingssystemen voor Europese interieurs. De eerste Daikin Emura werd in 2010 op de markt gebracht: een design airconditioner die het begrip klimaatregeling in de Europese binnenhuisarchitectuur naar een volledig nieuw niveau tilde. De nieuwe generatie is nóg functioneler, waardoor die naadloos aansluit op de eigen Europese architectuur, en de Europese technische standaarden en normen.

Uiterst intelligent systeem met innovatieve eigenschappen

 • Intelligente 2-zonebewegingssensor

De intelligente 2-zonebewegingssensor regelt het comfort op twee manieren. Wanneer er langer dan 20 minuten niemand in de ruimte is, wordt de ingestelde temperatuur aangepast om energie te besparen. Zodra iemand de ruimte binnenkomt, keert het systeem automatisch terug naar de oorspronkelijke temperatuur. Deze sensor zorgt er ook voor dat de luchtstroom wordt weggeleid van mensen in de ruimte zodat tocht wordt vermeden.

 • 3D-luchtstroom

Om een gelijkmatige temperatuurverdeling over de volledige ruimte te garanderen maakt het 3D-luchtstroomsysteem van de Daikin Emura gebruik van verticale en horizontale auto-swing lamellen waardoor de lucht gelijkmatig over de volledige ruimte wordt verdeeld, zelfs tot in de kleinste hoekjes van grote ruimtes.

 • Comfortmodus

Een tochtvrije werking verhoogt het comfort. Bij het koelen staat de klep horizontaal om te voorkomen dat koele lucht rechtstreeks op het lichaam wordt geblazen. Bij het verwarmen wordt de klep verticaal naar beneden gedraaid zodat warme lucht naar de vloer wordt geleid.

 • Zuivere lucht

Het geavanceerde fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet filtert microscopische stofdeeltjes uit de lucht, absorbeert organische verontreinigingen en breekt zelfs onaangename geurtjes af. Een nieuw zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering absorbeert allergenen zoals stuifmeel en huismijt.

 • Nachtmodus

Om een aangename nachtrust te garanderen, voorkomt de Nachtmodus overmatige opwarming of afkoeling tijdens de nacht. Wanneer de timer is ingeschakeld, stelt het systeem de temperatuur automatisch 0,5 °C hoger in tijdens het koelen en 2 °C lager tijdens het verwarmen. Zo voorkomt de Daikin Emura grote temperatuurschommelingen die de nachtrust kunnen verstoren.

Bekroond design

De Daikin Emura won al diverse onderscheidingen: Reddot design award 2014, German Design Award - Special mention 2015, Focus Open 2014 Silver, IF Design Award 2015 en Good Design Award 2014.

In een notendop:

 • Fluisterstil, slechts 19 dB(A)
 • Maximaal comfort het hele jaar door
 • Groot werkingsbereik: -10 tot 46 °C voor koelen en -15 tot 18 °C voor verwarmen
 • Op afstand bedienbaar met de Online controller app (via de standaard meegeleverde WLAN-adapter)
 • Zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering: absorbeert allergenen zoals stuifmeel en huismijt
 • Stijlvol ontwerp in zilver of mat wit: gestroomlijnde, elegante look
 • Eenvoudige bediening
 • Intelligente sensoren voor optimale prestaties
 • Uniek ontwerp door o.a. de brede lamellen
 • Hoog rendement met SEER tot A+++
 • Voorzien van de R-32 Bluevolution- technologie
Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre