Daikin stelt innovaties voor op Batibouw

Daikin stelt innovaties voor op Batibouw

Focus op efficiëntie, comfort en design

Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin op Batibouw zijn nieuwigheden voor. De belangrijkste innovaties zijn de Daikin warmtepomp convector, de Daikin Stylish Black Black - de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp - en de hoge temperatuur lucht/water warmtepomp Daikin Altherma 3 H HT. Dankzij de toevoeging van deze innovatieve Altherma 3, beschikt Daikin over een geschikte klimaatoplossing voor elke woning. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie en dit voor zowel hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen.

De Daikin warmtepomp convector: een nieuwe aanpak voor huiselijk comfort

De Daikin Altherma warmtepomp convector kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen en de combinatie met vloerverwarming is perfect mogelijk. Deze warmtepomp convector is perfect geschikt voor gebruik in slaap- en woonkamers dankzij de stille werking en het elegante design.

Dankzij zijn innovatieve eigenschappen is de Daikin warmtepomp convector geselecteerd voor de Batibouw Innovation Tour en de Innovation Award die tijdens Batibouw uitgereikt wordt. Zijn efficiënte werking met laag energieverbruik levert dan weer een plaatsje op in de Batibouw Eco Tour en een nominatie voor de Eco Award.

Lees meer

Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp: de essentie van de warmtepomp

Daikin stelt op Batibouw de Daikin Altherma 3 H HT voor, zijn nieuwste hoge temperatuur lucht/water warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Met zijn A+++ energielabel is het één van de meest economische verwarmingssystemen. Ideaal om een bestaande ketel te vervangen en zo niet alleen te besparen op de energiefactuur, maar ook het milieu een handje te helpen.  

Onder meer dankzij zijn superieure prestaties en het gebruik van hernieuwbare energie is de Daikin Altherma 3 H HT opgenomen in de Batibouw Eco Tour en geselecteerd voor de Eco Award.

Lees meer

Daikin Stylish Black Black: de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp

Volledig nieuw in het gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen, en een absolute aanwinst, is de Stylish Black Black. Met zijn diepzwarte kleur komt hij helemaal tot zijn recht in de meest uiteenlopende interieurs. En met een diepte van slechts 185mm zijn de Stylish-units de dunste op de markt in het designsegment voor wandmodellen. Een eyecatcher maar tegelijkertijd discrete toevoeging aan de wand.  

Lees meer

Volledig pallet oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie

Dankzij het uitgebreide bestaande gamma warmtepomptoepassingen en de toevoeging van de nieuwste Daikin Altherma 3 H HT, beschikt Daikin over een compleet pallet klimaatoplossingen. Dit voor nieuwbouw en renovatie en zowel voor hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen. Via de website www.daikin.be vinden bezoekers met behulp van de Chatbot en de Product wizard tool het systeem dat het best bij hun situatie past. Zo helpt Daikin de juiste oplossing te vinden voor elke woning.

Praktisch:

Het grote publiek kan Daikin bezoeken op Batibouw in Paleis 12, stand 104.
​Professionals worden ontvangen op de Daikin-stand tijdens InstallPro op vrijdag 6 maart in Paleis 1.

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre