VT-Invest éénmalig shirtsponsor Club Brugge tvv Daikin-initiatief Hope for Houston.

VT-Invest éénmalig shirtsponsor Club Brugge tvv Daikin-initiatief Hope for Houston.

Opbrengst integraal naar getroffen Daikin-medewerkers van orkaan Harvey

Donderdag 25 januari 2018 — In augustus begon orkaan Harvey aan zijn genadeloze doortocht in Texas, USA. De schade en impact bleek enorm. Onder de vele slachtoffers ook Daikin collega’s van de belangrijke Amerikaanse vestiging in Houston. Om hen te helpen hun leven weer op te bouwen, werd er vanuit Daikin Europe de solidariteitsactie Hope for Houston op poten gezet. Club Brugge zet met veel enthousiasme zijn schouders mee onder dit project.

Voor de wedstrijd Club Brugge – KV Oostende van vanavond werd het hoofdsponsorschap door Daikin éénmalig aan de hoogste bieder aangeboden. De opbrengst gaat integraal naar de getroffen Daikin werknemers.  VT-Invest group uit Aalter twijfelde niet, steunde de actie Hope for Houston en haalde zo het hoofdsponsorschap voor één dag binnen.

 

“Met onze steun aan dit mooi initiatief van Daikin en Club Brugge betuigen wij hiermee ons medeleven en solidariteit met alle slachtoffers en hun naasten van de catastrofale overstromingen veroorzaakt door orkaan Harvey te Houston, wij waren dan ook meteen bereid om dit mee te ondersteunen.” - CEO Dirk Van Tornhaut van VT-Invest

 

Roderik Desiere, Managing Director van Daikin Belgium is zeer tevreden met het resultaat van de actie.

" We zijn VT-Invest heel dankbaar voor het mooie bod dat ze hebben uitgebracht en de solidariteit die ze daarmee betuigen aan onze Daikin collega’s uit Texas.  Uiteraard zijn we verheugd dat Club Brugge onze solidariteitsactie heeft willen ondersteunen, dit is opnieuw een bevestiging dat we dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel dragen.”

 

Vanavond zal dus voor één keer het VT-Invest logo de Club Brugge-shirts sieren in plaats van het vertrouwde Daikin- logo!

Kirsten Van Pee Senior Project Manager at Two cents