Persuitnodiging Daikin Product Launch

Dinsdag 3 oktober 2017 — De herfst is inmiddels in het land en met de koudere dagen voor de deur is dit het uitgelezen moment voor Daikin om zijn nieuwste innovaties voor te stellen. Tijdens de Daikin Product Launch  op woensdag 11 oktober te Gent krijgen installateurs en journalisten in primeur de nieuwigheden in het residentiële, commerciële en industriële gamma voorgeschoteld.

In het residentiële gamma wordt met trots de Daikin Altherma 3th generation voorgesteld. Daarnaast wordt ook aandacht geschonken aan de Monobloc warmtepompboiler en de nieuwe Daikin compacte condenserende gaswandketel.

In het commerciële gamma lanceert Daikin drie nieuwe R32 Sky Air series en is er de uitbreiding van het gamma commerciële koeling.

In de industriële tak is er een update van het chillergamma met onder andere de uitbreiding van de EWAD-TZ reeks, de nieuwe small en medium large chillers en de launch van de nieuwe luchtbehandelingsunit.

Daarnaast zullen de Daikin experts ook nog hun licht werpen op de huidige (en veranderende) wetgeving wat betreft het koelmiddel, het Ecodesign en de EPB-richtlijnen.

Wat mag u verwachten?

15:00 – 15:30: Ontvangst
15:30 – 18:30: Voorstelling in primeur van de Daikin innovaties*
8:30 – 21:00: Walking dinner & networking

Gelegenheidsadres:

Claerhout Communicatiehuis
Auditorium 4
Sint- Denijslaan 485
9000 Gent

*De presentaties worden zowel in het Frans als in het Nederlands gepresenteerd en dit in twee aparte zalen.

Bent u graag aanwezig? Schrijf u hier dan zeker in.