Persuitnodiging Daikin Blue Days op 24 april

Persuitnodiging Daikin Blue Days op 24 april

U bent van harte welkom op de infosessie waar Daikin u een inkijk geeft in de evolutie van de HVAC-R markt en er de huidige en toekomstige tendensen belicht die het bedrijf waarneemt. Bovendien stelt Daikin er haar nieuwste producten voor de residentiële, commerciële en industriële markt voor.   

Naast producten wordt ook het nieuwste Daikin service- en trainingsaanbod voorgesteld. Dit zal de installateur helpen hun bedrijf performanter te maken. Tot slot geeft Daikin feedback op haar klantenbevraging en prioritaire acties, om zo de service naar de installateur, als klant, nog verder te optimaliseren.    

Aansluitend kan u genieten van een aangenaam netwerkmoment met walking dinner

Praktische informatie:  

  • Maandag 24 april 2023  
  • The Lab, Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent 
  • Programma 
    • 16:00 - 16:30 : Ontvangst 
    • 16:30 – 19:00 : Blue Days  
    • 19:00 – 23:00 : netwerkmoment + walking dinner 

 

Ontdekt u graag de Daikin-nieuwigheden in een ontspannen sfeer? Bevestig uw aanwezigheid via [email protected].  

Dorien Debbaut Press Officer, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre