Persuitnodiging Daikin Blue Days

Persuitnodiging Daikin Blue Days

U bent van harte welkom op de infosessie van Daikin op 17 april in Edegem of op 24 april in Oostende. Daikin geeft een inkijk in de trends op de HVAC-R markt, de recente ontwikkelingen van het bedrijf en de resultaten van de laatste enquête met de daaruit voorvloeiende acties. Bovendien stelt Daikin er haar nieuwste producten voor de residentiële, commerciële en industriële markten voor.   

Aansluitend kan u genieten van een aangenaam netwerkmoment met walking dinner. 

Praktische informatie:  

  • Woensdag 17 april 2024 in Hotel ter Elst, Edegem of  
  • Woensdag 24 april 2024 in Kinepolis, Oostende 
  • Programma 
    • 16:00 - 16:30 : Ontvangst 
    • 16:30 – 19:00 : Blue Days  
    • 19:00 – 23:00 : netwerkmoment + walking dinner 

Ontdekt u dit alles graag in een ontspannen sfeer? Bevestig uw aanwezigheid en voorkeursdatum via dd@twocents.be  

Dorien Debbaut
Dorien Debbaut Press Officer, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre