Lancering Daikin Mini VRV 5S op Belgische markt

Lancering Daikin Mini VRV 5S op Belgische markt

Uitnodiging webinar « The Future is blue »

Daikin Belgium lanceert de Mini VRV 5S, de meest geavanceerde VRV-oplossing op de markt. Toonaangevend op het vlak van installatie, gebruiksgemak en transport. Maar vooral uniek in zijn soort dankzij de integratie van het koelmiddel R-32. Hierdoor beschikt het toestel over een lager CO²-equivalent. Het aardopwarmingsvermogen (GWP) ligt 68% lager dan de R-410A-varianten en er is 10% minder koelmiddelvulling nodig. Het koelmiddel R-32 is bovendien eenvoudig te hergebruiken en te recycleren, wat resultaat in een uitstekende duurzaamheid over de hele levenscyclus.

Meer info tijdens het webinar « The Future is blue »

Meer informatie en details rond dit nieuwe product ontdek je tijdens het « The Future is blue » webinar op donderdag 22 oktober van 16u30 tot 17u30.

Schrijf je in voor dit 100% digitaal en interactief event via kvp@twocents.be en ontvang de link.

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre