Het Daikin Experience Center in Gent verwelkomt 1.000ste bezoeker

Het Daikin Experience Center in Gent verwelkomt 1.000ste bezoeker

Op maandag 13 juni 2022 was het zo ver! Daikin mocht haar 1.000ste bezoekers verwelkomen in het Experience Center in Gent. De heer en mevrouw Delbeke werden in de bloemetjes gezet en ontvingen als cadeau de Daikin Airpurifier. Het koppel had een afspraak met één van de Daikin-experten om meer uitleg te krijgen over de verwarmings- en koelmogelijkheden in hun toekomstige kangoeroewoning.  

Van alleenstaand huis naar kangoeroewoning 

De heer en mevrouw Delbeke wonen momenteel in een woning te Geraardsbergen. Aangezien hun zoon het huis uit is, wordt deze te groot en het onderhoud van de tuin op termijn te zwaar. Het idee is om hun huidige woning te verkopen en te verhuizen naar een kangoeroewoning. Deze nieuwbouw zal als bijbouw naast het huis van hun zoon in Zottegem voorzien worden. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden, plande het koppel nu al een afspraak in bij Daikin om meer uitleg te krijgen over de warmtepomp. Toekomst gericht denken om later te genieten van optimaal comfort in hun nieuwe compacte woning.  

Lucht-luchtwarmtepomp voor koeling én verwarming  

Via de Daikin-website plande het koppel een afspraak in om meer uitleg te krijgen over de verschillende Daikin verwarmings- en koeloplossingen. Hun interesse ging vooral uit naar de lucht-luchtwarmtepomp om efficiënt te verwarmen en koelen. Deze duurzame oplossing garandeert optimaal comfort het hele jaar door. In de zomer zorgt ze voor aangenaam frisse ruimtes, in de winter voor aangenaam warme. Sanitair warm water krijgt het koppel via de bestaande installatie van hun zoon.  

100% tevredenheid en service  

Het koppel blikt terug op een aangenaam gesprek en is zeer tevreden over de gekregen uitleg. Momenteel hebben ze echter nog geen installateur op het oog. Om hen nog beter te helpen in hun voorbereidingen, bezorgt de Daikin-expert hen de contactgegevens van een gecertifieerd installateur bij hen in de buurt. Zo staan ze opnieuw een stapje dichter bij hun droomproject.  

Dhr. en Mevr. Delbeke in het Daikin Experience Center
Dhr. en Mevr. Delbeke in het Daikin Experience Center

Daikin Airpurifier, voor ultieme luchtzuivering  

Als 1.000ste bezoeker gaat het koppel uiteraard niet met lege handen naar huis. Om hun woning extra te zuiveren krijgen ze gratis de Daikin Airpurifier mee. Deze luchtreiniger helpt het immuunsysteem gezond te houden door stofdeeltjes, virussen, allergenen en pollen uit de lucht te verwijderen. Bovendien houdt het ook de binnenlucht zuiver door onaangename geurtjes te elimineren.  

Wie zelf (ver)bouwplannen heeft en op zoek is naar een performant verwarmingssysteem, een kwalitatieve airconditioning of efficiënte luchtreiniging kan terecht in het Daikin Experience Center van Gent of Wavre 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre