Future is blue dankzij nieuw Daikin-gamma Mini VRV 5S op koelmiddel R-32

Future is blue dankzij nieuw Daikin-gamma Mini VRV 5S op koelmiddel R-32

Samen naar duurzame toekomst

Als wereldspeler in de HVAC-sector neemt Daikin de voortrekkersrol naar een groenere toekomst. De lancering van de Daikin Mini VRV 5S met koelmiddel R-32 markeert een nieuwe mijlpaal in het streven van Daikin naar milieuvriendelijkere toestellen met een lagere CO2 uitstoot.

Daikin bracht het eerste splittoestel op koelmiddel R-32 al uit in 2012. Doorheen de jaren volgden de andere splitunits, het gamma Sky Air toestellen en de Daikin Altherma warmtepompen. En nu is het de beurt aan de Mini VRV 5S, het nieuwe, meest milieuvriendelijke VRV-toestel.

« Wij zijn ervan overtuigd dat we met de Mini VRV 5S de beste VRV-ooit op de markt hebben gebracht », aldus Lieven Verstaen, Product Manager bij Daikin.

Lees hier het volledige persdossier:

Persdossier Daikin Mini VRV 5S Persdossier Daikin Mini VRV 5S.pdf - 331 KB

 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre