De nieuwe en bekroonde Daikin Emura: hét icoon van moderne airconditioning

De nieuwe en bekroonde Daikin Emura: hét icoon van moderne airconditioning

De Daikin Emura lucht-luchtwarmtepomp staat al enkele jaren garant voor hoog energierendement in klimaatregeling. De eerste generatie van deze design airconditioner kwam al in 2010 op de markt. De nieuwste generatie levert nu nog betere rendementen én garandeert maximaal comfort en een optimale gebruikerservaring gedurende het hele jaar.  

Unieke binnenunit met een eigen design  

De wandgemonteerde Daikin Emura-binnenunit met uniek 3D-design is, naast de witte en zilveren variant, nu ook verkrijgbaar in het zwart zodat ze in elk interieur past. Boven op haar moderne en gestroomlijnde uitstraling staat deze lucht-luchtwarmtepomp ook garant voor een hoog energierendement in klimaatregeling. 

Ze beschikt over een intelligente thermische sensor om de prestaties te optimaliseren. Het coanda-effect verdeelt de kamertemperatuur beter en de Flash Streamer-technologie van Daikin brengt luchtzuivering naar een hoger niveau. Stofdeeltjes worden opgevangen, allergenen afgebroken en vervelende geuren verwijderd waardoor schonere en betere lucht gegarandeerd wordt. En dit alles bij een laag geluidsniveau. Met de Heatboost kan deze warmtepomp de woning, naast koelen, ook verwarmen zodat optimaal comfort primeert.  

Ook de buitenunit zit in een vernieuwd jasje. Zo kreeg het rooster een nieuwe look. 

Een nog elegantere bediening 

De vernieuwde Daikin Emura-afstandsbediening heeft een minimalistisch ontwerp met gebogen lijn. De compacte vorm ligt perfect in de hand en dankzij de magneet wordt ze eenvoudig tegen de wand bevestigd. Ze regelt de belangrijkste functionaliteiten voor een optimaal binnenklimaat. Alle andere functionaliteiten zijn eenvoudig toegankelijk via het menu of de intuïtieve Onecta-app. Vanop afstand kunnen de instellingen eenvoudig aangepast worden met een smartphone.  

Bekroond design  

De Daikin Emura sleepte ook dit jaar opnieuw enkele prijzen in de wacht. Niet alleen de Red Dot Product Design Award maar ook de iF design award 2022 vervoegt het lijstje.  

In een notendop  

  • Stijlvol ontwerp, beschikbaar in het wit, zilver én zwart  
  • Gestroomlijnd silhouet voor elegante look 
  • Fluisterstil, slechts 19 dB(A) 
  • Maximaal comfort het hele jaar door  
  • Vernieuwde afstandsbediening  
  • Intelligente sensoren voor optimale prestaties 
  • Toegankelijk via remote app op smartphone   
  • High-end en betaalbaar 
  • Voorzien van R-32 Bluevolution-technologie  
Dorien Debbaut Press Officer, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre