Daikin steunt collega’s na orkaan Harvey

Daikin steunt collega’s na orkaan Harvey

In augustus keken we ontdaan mee hoe orkaan Harvey aan zijn genadeloze doortocht begon in Texas, USA. De schade en impact bleek enorm. Het stormweer veroorzaakte catastrofale overstromingen in het oosten van Texas en de miljoenenstad Houston. De orkaan is de ergste ooit meegemaakt in de Amerikaanse geschiedenis, de ijzingwekkende cijfers liegen er dan ook niet om. Meer dan 32.000 mensen zullen nog maandenlang dakloos zijn. Ruim 130.000 woningen zijn beschadigd, en zo'n 223.000 mensen vroegen al om financiële hulp van de federale regering.

Daikin Houston collega’s betrokken

Onder de vele slachtoffers ook Daikin collega’s van de belangrijke Amerikaanse vestiging in Houston. Straten stonden volledig blank waardoor velen hun auto compleet onder water liep. De huizen en bezittingen van meer dan 200 werknemers werden zwaar beschadigd door het water dat in de woningen tot wel 1,5 meter hoog stond. De zwaarst getroffen gezinnen zijn zelfs alles kwijt en leven momenteel in opvangtehuizen.

Om hen te helpen hun leven weer op te bouwen, wordt er vanuit Daikin Europe een solidariteitsactie op poten gezet. Club Brugge zet met veel enthousiasme zijn schouders mee onder dit project.

Club hart, warm hart.

Dat Club Brugge en Daikin dezelfde waarden delen, blijkt uit hun jarenlange partnership. Beiden hechten ze veel belang aan het groepsgevoel, solidariteit, respect en steun voor mekaar. Club was dan ook meteen bereid om het initiatief van Daikin Europe mee te ondersteunen.

Ook bedrijven kunnen hun steentje bijdragen en de vele gezinnen in nood helpen!

Hoe?

Daikin is al enkele jaren shirtsponsor van Club Brugge. Tijdens de match Club Brugge – KV Oostende in de week van 22 januari 2018 zal voor één keer een ander logo prijken op de borst van de Club-spelers. Bedrijven kunnen namelijk een bod plaatsen waarbij de hoogste bieder voor één dag hoofdpartner van Club Brugge wordt. De opbrengst gaat integraal naar de getroffen Daikin werknemers.

Naast de aanwezigheid van het logo op de shirts bieden Daikin en Club een volledig VIP-package aan dat naast de grote visibiliteit ook een onvergetelijke ervaring biedt voor de medewerkers, klanten, zakenrelaties,…

De andere bedrijven die een bod geplaatst hebben maken ook kans op enkele mooie prijzen, waaronder een aantal gesigneerde shirts.

Praktisch

Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun bod plaatsen en misschien lopen Vormer en co straks wel met hun logo rond! Meer informatie via de heer Peter Van Den Broecke, Daikin Europe via +32 59 55 81 11 of de heer Roderik Desiere, Daikin Belgium via +32 9 244 66 44.

 

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre