Daikin opnieuw shirtpartner Club Brugge

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 zal het logo van heating & cooling specialist Daikin blijven prijken op de shirts van Club Brugge.

De marktleider op vlak van klimaatregeling zet de vruchtbare samenwerking met Blauw-Zwart dus verder. Daikin, met haar Europese hoofdkantoor in West-Vlaanderen, linkt maar al te graag haar goede naam aan een topclub als Club Brugge.

Roderik Desiere, CEO van Daikin België, verklaart: “Wij hebben het partnership van de afgelopen twee jaren erg geapprecieerd. De naamsbekendheid van ons merk is er zowel in België als in Europa op vooruitgegaan.” Naast de kleuren blauw en zwart hebben ze ook hun honger naar de top gemeen, en dit zowel op nationaal als internationaal niveau. Vandaar dat Daikin in Club Brugge de ideale partner ziet.

Contacteer ons
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre