Daikin opent Showroom in Wavre

Daikin opent Showroom in Wavre

Het recentelijk geopende Daikin Experience Center in Gent is een schot in de roos en krijgt nu ook een vervolg in Wavre waar Daikin zeer binnenkort haar allereerste Showroom opent.

Bouwers en verbouwers die op zoek zijn naar een oplossing voor hun verwarming of airconditioningsysteem kunnen binnenkort inspiratie en praktische kennis opdoen in de gloednieuwe volledig ingerichte showroom in Wavre.

Bezoekers ontdekken er het uitgebreide gamma residentiële oplossingen van Daikin en dit in een unieke setting waarbij de verschillende ruimtes van een woning zijn nagebootst. Zo wordt er onder meer een keuken, een slaapkamer en een living nagebouwd en ingericht om de werking en integratie van de producten aan te tonen en deze te laten ervaren in reële omgevingen.

Om elke bezoeker van voldoende informatie te voorzien en hen te adviseren, bieden de Daikin medewerkers een persoonlijke begeleiding en ondersteuning. De specifieke noden en behoeftes worden bekeken, waar mogelijk met concrete plannen, er wordt een antwoord geformuleerd op alle vragen en de verschillende designs, kleuren en technische specificaties van de Daikin warmtepompen worden vergeleken. Dit om uiteindelijk te komen tot de verwarmings- of koelingsoplossing die perfect aansluit bij het specifieke project van de bezoeker.

Voor de installatie kan de bezoeker beroep doen op een netwerk lokale en erkende Daikin installateurs die garant staan voor een vlotte installatie en zo de perfecte comfortoplossing garanderen. Een goede opvolging verzekerd.

Praktisch:

Een bezoek brengen aan de Showroom te Wavre en dit unieke concept ervaren? Dat kan!
​Meer informatie op https://www.daikin.be/daikin-experience-center

​Opening
: 8 maart 2021
Adres: Avenue Franklin 1A, 1300 Wavre
Tel.: +32 10 23 72 23

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre