Daikin op Batibouw: Innovaties in het volledige productgamma

Daikin op Batibouw: Innovaties in het volledige productgamma

Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin op Batibouw 2018 heel wat nieuwigheden voor. De vernieuwingen zijn te vinden binnen het Bluevolution gamma, bij de lucht/lucht warmtepompen, als oplossingen voor de vervanging van bestaande verwarmingssystemen en tot slotte als tool voor meer zekerheid en gebruiksgemak.

Nieuwigheid binnen het Bleuvolution gamma

Zo is er de nieuwste generatie warmtepompen binnen het residentiële gamma: de Daikin Altherma 3th generation. Deze lage temperatuur lucht/water warmtepompen zorgen voor de productie van sanitair warm water en de verwarming van de woning. Ze maken onderdeel uit van het Bluevolution gamma, dat gebruik maakt van R32. Dit alternatief koelmiddel heeft een lagere milieu-impact en staat garant voor betaalbaar comfort en maximale prestaties. Dankzij de combinatie van de Daikin Online Controller die bediening op afstand toelaat en de Bluevolution technologie krijgen huiseigenaren een superieur comfort aan een betaalbare prijs.

Daikin’s lucht/lucht oplossingen voor nieuwbouw of renovaties

Verder breidt ook het gamma lucht/lucht warmtepompen uit met onder meer een volledig nieuw gamma Stylish binnenunits, volledig op maat van de moderne interieurs. Om in te spelen op de hedendaagse interieurs komt dit wandmodel speciaal in drie kleuren en strak afgelijnd op de Belgische markt. Met een diepte van slechts 189mm is deze unit de meest compacte op de markt.

Oplossingen voor de vervanging van bestaande verwarmingssystemen

Voor verbouwers die hun bestaande verwarmingssysteem willen vervangen heeft Daikin ook twee nieuwe oplossingen toegevoegd. Met de komst van de Daikin condenserende gasketel kunnen gebruikers op een energie-efficiënte manier hun woning verwarmen met gas. Kiezen voor een Daikin condenserende gasketel is kiezen voor het milieu én de portefeuille, aangezien een lager energieverbruik resulteert in lagere verwarmingskosten, een beperkter gebruik van energiebronnen en een verlaging van de CO2 - uitstoot. De Monobloc Warmtepompboiler vervolledigt het aanbod. Hij is speciaal ontwikkeld voor de productie van sanitair warm water en staat los van het verwarmingssysteem. Het is de ideale combinatie van een warmtepomp en een hoogwaardige warmwateropslagtank die het energierendement verhoogt en voor aanzienlijke besparingen - tot wel 70% op je energiefactuur -  zorgt.

Tool voor meer zekerheid en gebruiksgemak

En om zeker te zijn van een optimale werking van de Daikin installatie, werd de Stand By Me garantie tot acht jaar uitgebreid met het gamma lucht-lucht warmtepompen!

 

Onder de foto's kan je het volledige persdossier downloaden.

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre