Daikin Group op ISH 2019 – Bezoek Daikin city

Op ISH 2019 toont Daikin Europe, marktleider in klimaatcomfortoplossingen waaronder koelingssytemen, warmtepompen en controlesystemen, zijn innovatieve karakter op grote schaal. Op de stand, die voor het eerst meer dan 1000 vierkante meter groot is, komt het volledige portfolio met oplossingen aan bod. De Daikin Group is één van de weinige standhouders met een aanbod dat alle domeinen dekt: het gaat van klimaatcontrole, verwarming en koeling tot ventilatie. De focus zal liggen op nieuwe oplossingen met het koelmiddel R-32 met een laag aardopwarmingsvermogen (GWP).

Compleet productportfolio

In de Daikin city in hal 12 stand E61 maken de bezoekers kennis met het complete productportfolio voor residentiële en commerciële toepassingen met warmtepompen, splitsystemen, VRV-technologie en koel- en ventilatiesystemen, handig tentoongesteld in een stedelijke sfeer.  Het bedrijf laat zien hoe een moderne stad met residentiële gebouwen, kantoren, winkelcentra of hotels voorzien kunnen worden van efficiënte en klimaatvriendelijke verwarming en koeling.

Het innovatieve productgamma Bluevolution met R-32

Daikin was jarenlang voortrekker in de ontwikkeling van efficiënte verwarmings- en koelingstechnologieën met koelmiddelen met een lage GWP. Naast het vaste portfolio zal de leider in R-32-systemen op ISH 2019 ook nieuwigheden uit het productgamma Bluevolution voorstellen. Dit binnen de domeinen van lucht- en waterwarmtepompen, grondwarmtepompen, gas- en hybride warmtepompen en koelsystemen.

Daikin Design Awards

Daikin toont ook enkele toestellen die onlangs beloond werden met designprijzen, zoals de Red Dot Award en de iF DESIGN AWARD 2018. Deze prijzen benadrukken de aandacht die het bedrijf besteedt aan industriële ontwerpbehoeften van zowel installateurs als eindgebruikers.

Een betere klantenondersteuning dankzij Stand by Me

Op ISH krijgen de bezoekers ook de kans om meer te weten te komen over Stand by Me, het connectiviteitsplatform van Daikin dat ondersteuning biedt aan professionele installateurs, eindgebruikers en organisaties zoals sociale huisvestingsmaatschappijen. Dankzij het platform is het eenvoudiger om de administratie van meervoudige geconnecteerde installaties en van een in de cloud gebaseerde rechtstreekse toegang tot metingen en monitoring vanop afstand te beheren

Rondleidingen en Kennismuur

Kleine groepe bezoekers (klanten en pers) krijgen tijdens rondleidingen in het Duits en het Engelsdoor Daikin city de gelegenheid om rechtstreeks van de experts meer te weten te komen over de innovaties. Er worden ook presentaties gedeeld op de Kennismuur, een specifiek onderdeel van de standplaats, om informatie over producten, trends binnen de industrie en wettelijke regelingen te communiceren.

 

Daikin Europe is aanwezig op de handelsbeurs ISH (Stand E61, Hal 12.0, Messe Frankfurt fairgrounds) van 11 tot 15 maart 2019. Daikin Applied Germany stelt er zijn industriële, commerciële oplossingen voor op een afzonderlijke stand (Stand G38, Hal 8.0).

Contacteer ons
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre