Daikin en Club Brugge zetten samenwerking verder

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 zal het logo van heating & cooling specialist Daikin blijven prijken op de shirts van Club Brugge.

Daikin is al sinds 2013 commerciële partner bij Club Brugge. De multinational, met Europese hoofdzetel in België, zal komend seizoen voor het vierde opeenvolgende jaar op de borst van onze spelers prijken. Met 1400 werknemers in Oostende is Daikin niet enkel een internationale speler maar ook een belangrijke werkgever in West-Vlaanderen. Roderik Desiere, Managing Director van Daikin Belux ontving deze week symbolisch een shirt met rugnummer 2019 uit handen van Club-voorzitter Bart Verhaeghe.

Roderik Desiere verklaart: “Wij hebben het partnership van de afgelopen jaren erg geapprecieerd. De naamsbekendheid van ons merk is er zowel in België als in Europa op vooruitgegaan.” Naast de kleuren blauw en zwart hebben ze ook hun honger naar de top gemeen, en dit zowel op nationaal als internationaal niveau. Vandaar dat Daikin in Club Brugge de ideale partner ziet.

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre