Daikin AC Belgium genomineerd als Trends Gazelle in de provincie Waals-Brabant.

Donderdag 26 april 2018 — Trends en Trends-Tendances bekroonden recentelijk voor de 17e keer de snelst groeiende bedrijven van België, of de “Gazellen”. Daikin AC Belgium, toonaangevende fabrikant van HVAC-installaties, pronkt dit jaar op de 36e plaats bij de grote ondernemingen in de provincie Waals-Brabant.

Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel vormen van het Belgische economische landschap. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Op basis van de absolute en relatieve groei qua omzet, cashflow en aantal werknemers werd Daikin AC Belgium genomineerd als Trends Gazelle bij de grote ondernemingen in de provincie Waals-Brabant.

“Deze nominatie is voor Daikin AC Belgium de bekroning op ons harde werk en de erkenning van onze wil om te groeien. Als Trends Gazelle zullen we zeker op dit elan verdergaan,” besluit Roderik Desiere, Managing Director Daikin Belux.

Voor meer informatie over Trends Gazellen, klik hier.

Kirsten Van Pee Senior Project Manager at Two cents