Daikin AC Belgium genomineerd als Trends Gazelle in de provincie Waals-Brabant.

Trends en Trends-Tendances bekroonden recentelijk voor de 17e keer de snelst groeiende bedrijven van België, of de “Gazellen”. Daikin AC Belgium, toonaangevende fabrikant van HVAC-installaties, pronkt dit jaar op de 36e plaats bij de grote ondernemingen in de provincie Waals-Brabant.

Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel vormen van het Belgische economische landschap. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Op basis van de absolute en relatieve groei qua omzet, cashflow en aantal werknemers werd Daikin AC Belgium genomineerd als Trends Gazelle bij de grote ondernemingen in de provincie Waals-Brabant.

“Deze nominatie is voor Daikin AC Belgium de bekroning op ons harde werk en de erkenning van onze wil om te groeien. Als Trends Gazelle zullen we zeker op dit elan verdergaan,” besluit Roderik Desiere, Managing Director Daikin Belux.

Voor meer informatie over Trends Gazellen, klik hier.

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Daikin Belux

Binnen EMEA heeft de Daikin Europe Group 14 productieafdelingen, verschillende verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkopers. De Daikin Europe Group telt zo’n 11.100 medewerkers. Daikin Belgium is een dochteronderneming van Daikin Europe en heeft drie vestigingen in ons land (Gent, Waver en Herentals). Binnen Daikin Belgium zijn zo’n 170 medewerkers tewerkgesteld.
Als innovatieve en kwaliteitsvolle marktleider biedt Daikin een totaaloplossing voor klimaatbeheersystemen voor zowel residentiële, industriële en commerciële toepassingen. Zoals o.a. hybride en geothermische warmtepompen, zonne-energieboilers, aircotoestellen en luchtreinigers.

Daikin Belux
Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre